S.S.R.-RotterdamSocietas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis
Voor bedrijvenWord ook lid!
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op website

Voor bedrijven

Hoofdsponsor

S.S.R.-Rotterdam is een pluriforme vereniging bestaande uit ruim 800 actieve leden met verschillende studies, karakters en interesses. Studies variëren van economische studies tot geneeskunde, rechten en de sociale studies. Daarnaast zijn onze leden, onder andere door de mogelijkheid om op S.S.R.-Rotterdam verschillende commissies en besturen te doen, op organisatorisch en sociaal vlak sterk ontwikkeld. Voor uw bedrijf kan het daarom zeer interessant zijn om uw bedrijf te promoten onder de leden van S.S.R.-Rotterdam of in contact te komen met onze leden. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden.   

Sponsormogelijkheden
Bij S.S.R.-Rotterdam zijn er vele mogelijkheden om te adverteren om uw bedrijf of activiteit onder de aandacht van de leden te brengen. Zo kunt u adverteren op onze website, via onze weekmailing die naar al onze leden gaat, via een directe mailing naar de doelgroep die u interessant vindt, via Facebook, in ons studentenblad de ‘KOI’ of in de Almanak.

Daarnaast organiseert S.S.R.-Rotterdam jaarlijks tal van activiteiten waarbij naast onze eigen leden ook vele externen aanwezig zijn. Denk aan een Eurekaweek, waar jaarlijks zo’n 4000 nieuwe studenten langs S.S.R.-Rotterdam komen; de feestweek Bont en Blauw, waarbij twee avonden onze sociëteit vol staat met leden en externen, en de Dies Natalis, onze verjaardag die jaarlijks gevierd wordt met een tiendaags feest. Deze activiteiten kunt u sponsoren in ruil voor promotie van uw bedrijf in verschillende vormen en met vele mogelijkheden.   

Online vindbaarheid en exposure
Door middel van het plaatsten van verschillende artikelen op subpagina's van ons domein vergroot u voor uw eigen website direct de online vindbaarheid en zal dit sneller als eerste resultaat opkomen. Daarnaast vergroot u op deze manier ook de online exposure van uw bedrijf.

Recruitment
Mocht u leden van onze vereniging beter willen leren kennen of uw bedrijf willen presenteren aan studenten die voor u interessant zijn? Dan zijn daar ook verschillende mogelijkheden voor Denk hierbij aan bedrijvendiners, inhousedagen bij u op kantoor, of presentaties in combinatie met een casus bij ons op de sociëteit. CV selectie is hierbij mogelijk.

Vacaturebank
In onze vacaturebank kunt u een advertentie plaatsen waarin u een bijbaan, stage, traineeship of startersfunctie aan kunt bieden. Dit kan een uitstekende toevoeging zijn op bijvoorbeeld een bedrijvendiner. Kandidaten komen op deze manier gemakkelijk opnieuw in contact met uw bedrijf.

Interesse
Mocht u interesse hebben in een samenwerking met S.S.R.-Rotterdam, dan kunt u contact opnemen met Wouter Verstege, de huidige Quaestor Algemeen Bestuur van S.S.R.-Rotterdam. Hij kan u meer informatie geven over alle mogelijkheden en deze verder toelichten. U kunt mailen naar quab@ssrr.nl of bellen naar 010-4143256.

Sponsoren

Realisatie: verenigingenweb